SuomiEnglantiVenäjäSaksa

Kiiminkijokimelonta la 10.6.2023

 

Kiiminkijokimelonta la 10.6.2023 Ylikiimingin Ylivuotolta Jokikokkoon (26 km)

Järjestäjänä toimii Kiiminkijoki ry:n yhteistyökumppani Lappis/Oulun melontakeskus. 

Kiiminkijokimelonta melotaan osana Suomi meloo ja soutaa-päivää 10.6.2023.
Lähtöpaikka on Vuoton Joutsenen saunarannasta Lamminkoskentien päässä. Suositaan kimppakyytejä. Lähtö tapahtuu klo 9 ja perille Jokikokon kodalle päästään arviolta klo 17.

Tapahtuman vetäjänä toimii Timo Kesti, joka on kokenut koskimeloja, lisäksi on turvamelojia mukana. Järjestäjänä toimii Lappis, Kiiminkijoki ry:n puolesta. Maissa on yksi henkilö valmiudessa auttamaan mm. huollossa.

Hinta on 50€/hlö ja siihen kuuluu kenttälounas, opastus- ja turvapalvelut vesillä, sekä päivän päätteeksi henkilökyyti takaisin lähtöpaikalle. Ilman lounasta hinta on 40€/hlö.

Melontamatka on noin 26 kilometriä. Matkalla on sekä virtaavaa vettä, pientä koskea, että suvantoa. Päivän aikana pidetään taukoja. Lounastauko noin puolessa välissä reittiä Alavuotolla Merilän Alakosken laavulla.

Kenttälounaaksi tarjotaan Koskenlaskijan kalakeittoa tai Kauhojan kesäkeitto, leipää ja juomaksi vesi/mehu sekä nokipannukahvit pullalla. Oma lounas on mahdollista lämmittää tulella. Lounaspaikalla on ulko-wc.

Osallistujilta toivotaan melonnan perustaitojen hallintaa.

Lisähinnasta on mahdollisuus vuokrata melontakalusto. Kajakit vuokraa Lappis ja kanootteja voi kysellä esimerkiksi Vuoton Joutsenesta, Backwood Actionilta tai Pohjolan kanootilta.
Lappiksen kautta vuokraushinta on 50€/kajakki. Hintaan kuuluu kajakin kuljetukset, kajakki, mela, aukkopeite, liivit ja kypärä.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumisen yhteydessä valitset otatko lounaan, melotko omalla vai vuokrakalustolla. Lisätietoihin kerro mahdolliset ruokarajoitteet (mm. laktoositon, gluteeniton, kasvi, vegaani ym.).

Järjestäjällä on ohjelmapalveluiden järjestäjän vastuuvakuutus, muuten osallistujat osallistuu omalla vastuulla.

Tiedustelut:
Lappis
info@lappis.fi
0409345498

Tapahtumasivu:
https://lappis.johku.com/fi_FI/kurssit/kiiminkijokimelonta-2023