SuomiEnglantiVenäjäSaksa

Kiiminkijokimelonta la 8.6.2024

Kiiminkijokimelonta melotaan osana Suomi meloo ja soutaa-päivää 8.6.2024.

Melonta lähtee tänä vuonna Ylikiimingin kirkonkylän veneenlaskupaikalta (os. Autiontie 8)  ja päättyy Koitelin niskalle.
Paikalla pysäköinti tapahtuu tien reunaan, joten suositaan kimppakyytejä (noin 200 m päässä on terveyskeskuksen parkkialue). Lähtö tapahtuu klo 9 ja perille päästään arviolta klo 17.
Tapahtuman vetäjänä toimii Olavi Pallari, joka on kokenut koskimeloja, lisäksi on turvamelojia mukana. Järjestäjänä toimii Lappis, Kiiminkijoki ry:n puolesta. Maissa on yksi henkilö valmiudessa auttamaan mm. huollossa.

Hinta on 60€/hlö ja siihen kuuluu kenttälounas, opastus- ja turvapalvelut vesillä, sekä päivän päätteeksi henkilökyyti takaisin lähtöpaikalle. Ilman lounasta hinta on 50€/hlö.

Melontamatka on noin 19 kilometriä. Matkalla on sekä virtaavaa vettä, pientä koskea, että suvantoa. Päivän aikana pidetään taukoja. Lounastauko noin puolessa välissä reittiä.

Kenttälounaaksi tarjotaan paikallisesta kalasta tehtyä Koskenlaskijan kalakeittoa tai Kauhojan kasviskeitto, leipää ja juomaksi vesi/mehu sekä nokipannukahvit letuilla. Oma lounas on mahdollista lämmittää tulella. Lounaspaikalla on ulko-wc.

Osallistujilta toivotaan melonnan perustaitojen hallintaa.

Lisähinnasta on mahdollisuus vuokrata melontakalusto. Kajakit vuokraa Lappis ja kanootteja voi kysellä esimerkiksi Vuoton Joutsenesta, Backwood Actionilta tai Pohjolan kanootilta.
Lappiksen kautta vuokraushinta on 60€/kajakki. Hintaan kuuluu kajakin kuljetukset, kajakki, mela, aukkopeite, liivit ja kypärä.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja info@lappis.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä valitset otatko lounaan, melotko omalla vai vuokrakalustolla. Lisätietoihin kerro mahdolliset ruokarajoitteet (mm. laktoositon, gluteeniton, kasvi, vegaani ym.). Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.6.24

Järjestäjällä on ohjelmapalveluiden järjestäjän vastuuvakuutus, muuten osallistujat osallistuu omalla vastuulla.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Tiedustelut:
Lappis
info@lappis.fi
0409345498

Ilmoittautuminen 3.6. mennessä tapahtumasivulla: https://lappis.johku.com/fi_FI/kurssit/kiiminkijokimelonta-2024